Vaak is de vraag van het modder naar sommige ideeën eenvoudigweg "waarom niet?" Je kunt vrijwel alles met de juiste kennis, verlangen en nieuwsgierigheid doen en dat is hoe het is Mario 64 het wordt uitgebreid met twee enigszins ongebruikelijke inhoud. Beide titels in de reeks van The Legend of Zelda gepubliceerd Nintendo 64, Ocarina of Time e Majora's masker, zijn geduwd in de titel van de Whip-loodgieter.

SKELUX is een ontwikkelaar die dol is op het creëren van nieuwe omgevingen, objecten en zelfs echte klassieke spelgereedschappen. Een goede dag besloot toen om de modellen van de twee titels van Zelda te nemen en er iets nieuws van te maken. Dit is Ocarina of Time:

https://youtu.be/fFo6SirdBbQ

E Majora's Mask:

Als het niet indrukwekkend genoeg was, beloofde SKELUX hetzelfde te proberen via internet met Wind Waker, Twilight Princess, Skyward Sword en Breath of the Wild. Nou, veel succes!