Zoals je weet, namen we deel aan de Milan Games Week als perspersoneel. Het algemene idee over de Italiaanse 'videogames' blijft vaak negatief en onveranderd, maar voordat ik het artikel fotografeer, wil ik die (paar) leuke dingen over het hoofd zien die in Milaan zijn gekruist. Snel en in gedeelde volgorde:

 • Detroit: word mens. Geprobeerd in preview op de Milan Games Week, heeft hij zeker zijn verwachtingen bevestigd. Hype over 9000000
 • Dagen Gegaan. Hetzelfde voor Detroit, hoewel iets kleiner. Hoewel het de moeite waard was, gaf het de indruk dat het al gezien was
 • God of War. Hoewel er geen demo was, was het mogelijk om achter een bepaalde backstage / trailer te kijken. Wordt gekocht ...
 • Symboolcodes voor Destiny 2. Ik kende dit ding niet van tevoren. Kortom, iedereen die Destiny 2 ervoer, ontving een speciale embleemcode speciaal voor GW. Als ik een beetje rondvraag, zal ik merken dat die voor Destiny zelfs 100 euro's zijn gaan kosten. Helaas te laat: ik had het al naar onze Social Media Manager, Valerietto gestuurd. Je moet minstens half vol zijn!
 • Een opblaasbaar trustschild. Willekeurig mijn lengte exploiteren ten koste van arme kinderen, hij was mijn metgezel tot het einde van de beurs. Hier in een zeldzame foto met Merlo, een beroemde Italiaanse zwemmer.


  Milan Games Week
 • Ruimte voor indie. Ik zal speciale items aan elk van hen wijden, ondertussen ben ik beperkt tot een snelle lijst van diegene die je niet mag missen. Circle of Sumo, The Land of Pain, Singularis, Milaan, Oops!, Blind, Atomine, Sine Requie: Snake Eyes, Okunoka. Trouwens, natuurlijk de bekende Riot, Downward, Slaps and Beans en Luna City.
 • De perskamer: oneindige koffie en weelderige broodjes. Niet slecht.
 • Tim Schafer. Misschien is de enige ontmoeting echt het vermelden waard en ook verstandig.
 • Tenslotte, de gnagna. Ik reserveer een speciale vermelding voor AK Informatica, altijd in de voorhoede als het gaat om pulsaties.

Milan Games Week
Kortom, een goed redactioneel commentaar over hoe lastig en ongemakkelijk deze beurzen me elke keer provoceren.

Reacties

antwoorden