Assassin's Creed: Origins heeft op dit moment twee grote DLC's en één, genaamd De vloek van de farao's, is een mummie / ondode thema-uitbreiding.

Ubisoft heeft een post-lanceringsschema gepubliceerd waarin alle DLC's die na het verlaten van de game zullen verschijnen gedetailleerd worden vermeld en uiteraard worden opgenomen in de seizoenspas:

  • DLC 1 - The Hidden Ones: Deze uitbreiding is gebaseerd op de groei van Brotherhood en brengt spelers jaren na de Origins-evenementen, tijdens een confrontatie met een Romeinse bezettingsmacht in een nieuwe regio. Door deze uitbreiding wordt de level cap verlengd, waardoor spelers hun karakter kunnen blijven laten groeien. Beschikbaar vanaf januari 2018.
  • DLC 2 - The Curse of the Pharaohs: In deze uitbreiding, gericht op de Egyptische mythologie, zullen spelers dode farao's bevechten en een nieuw mystiek koninkrijk verkennen. Tijdens hun reis zullen spelers beroemde Egyptische beesten tegenkomen als Anubis krijgers, schorpioenen en nog veel meer, terwijl ze de oorzaak van de vloek die de doden farao's tot leven heeft gebracht te onderzoeken. De DLC verhoogt de level cap en introduceert nieuwe vaardigheden. Beschikbaar vanaf maart 2018.
  • De Romeinse Centurion en Horus Packs: Deze twee add-ons bevatten nieuwe kleding, wapens, schilden en ruggen. Beschikbaar vanaf november 2017.
  • 500 Credits Helix, beschikbaar bij de lancering.
  • Exclusief en zeldzaam wapen, Calamity Blade. Verkrijgbaar bij de lancering.