Precies mijn dierbaren sparagnosauri, L 'Accattino het herinnert me eraan dat ik deze game al maanden geleden heb gespeeld over 5. OR-SO-NO, 3 SILLABE cit.

Wie zal terugkomen om naar het oude artikel te kijken dat je kunt vinden HIERje zult beseffen dat we niet meer spreken van een "mobiel geporteerd" spel dan deze zomer, maar een echte versie Stoom van het spel Crazy Taxy verkrijgbaar bij de voltooiing van DIT SAMENVATTINGSchiet op want we weten niet hoe lang het blijft! (ndR vul de enquête in en wissel de sleutel in dezelfde browser in om niet in de fout te komen 404 is verboden en similia.) Onderaan het artikel, het vervelende spel met dobbelstenen.

Crazy Taxi is een kop die ons vermaakt sinds 2000, het jaar van zijn bekering voor SEGA Dreamcast, de kwaliteit van porten is absoluut goed, het spel grappig leuk.

In dit juweeltje van Accattino'll hoeft te doen is scarrozzare mensen door middel van de missie, aanzienlijk van punt A naar punt B. Om te lezen het lijkt slecht, maar geloof me, geef het een kans.

Overgaan naar het bonusspel is in plaats daarvan Kraven Manor, Ik heb geen idee wat het is maar het is, het is GRATIS. Geen vragen, stap in de auto. Het bonusspel is te bereiken via DEZE LINK in het gedeelte Massive Giveaways van je profiel moet je je aanmelden met je Steam-account en lid worden van de IndieGala-groep, maar voor een GRATIS game, dit en meer.

Bonus van de laatste seconde: als je naar je profiel gaat Bundles Library je zult ook een ander spel vinden met de naam Space Farmers je kunt de sleutel inwisselen voor Steam (dankzij de vertrouwde Garados voor dit laatste rapport!)

Ik weet het, ik ken je liefste Accattino je mist het, maar behalve gratis spellen kan ik het niet eens uitvinden of doorgeven pluiswe hebben tenslotte een verfijnde smaak nee?

Lange levensduur om 'Accattino en verspreid het werkwoord!