De informatiereus IGN kondigde vandaag deacquisizione di Humble Bundle, een bedrijf dat bekend staat om de verkoop van online pakketten met games tegen een aankoopprijs die door de koper wordt bepaald. Het bedrag van de uitgaven is momenteel onbekend.

Dit kan potentieel geweldig nieuws zijn voor ontwikkelaars, omdat de Humble Bundle zijn activiteiten ook heeft uitgebreid naar het publiceren van games, met de optie om ook ontwikkelaars te betalen om games te maken specifiek voor hun maandelijkse abonnementsservice tot tot het beheer van een echte online winkel.

In een persbericht waarin de overeenkomst werd bevestigd, werd echter ook benadrukt dat het bedrijf na de overname onafhankelijk zal blijven opereren, zonder significante wijzigingen in zaken of personeel. Het zal enigszins worden gesteund door IGN (dat zelf eigendom is van de gigantische digitale media J2 wereldwijd) en het is dan mogelijk om de groei te versnellen en de hoeveelheid verzameld geld voor het goede doel te verhogen.
Voor degenen die niet praktisch zijn, verder plaats je kunt gamepacks kopen, zoveel als je wilt uitgeven boven een minimale aanbevolen prijs, en ook beslissen hoeveel geld naar het platform gaat, hoeveel voor ontwikkelaars en hoeveel in liefdadigheid.