De wapens waren al klaar, onze goede voornemens van verovering waren de sterren, maar alles zal moeten zijn uitgesteld tot 2018: ontwikkelaars van Age of Empire Definitive Edition in feite hebben aangekondigd, slechts drie dagen na de release van de game op de markt, dat de titel nog niet klaar is voor een openbare release en dat we zullen moeten wachten op de eerste maanden van volgend jaar, zoals aangekondigd op de Officiële site.

Inderdaad, er is goed nieuws Oktober 19 duizenden gebruikers zullen worden uitgenodigd voor de gesloten bèta of Age of Empires: Definitive Edition, zodat je heel veel feedback kunt krijgen, zodat je je gaming kunt maximaliseren, het online component in balans kunt houden, het lobbysysteem kunt verbeteren en de campagne kunt verfijnen.

Age of Empire

Age of Empires Definitive Edition, zoals uit de titel te raden is, is niet een volledig nieuw spel, maar een complete versie van Age of Empire met de uitbreiding Rise of Rome, met veel grafische verbeteringen: we hebben de 4K, compleet opnieuw ontworpen sprites en een gemoderniseerde soundtrack. ook de gameplay heeft kleine veranderingen ondergaan, zoals het verhogen van de bevolkingslimiet om nog spectaculairdere gevechten mogelijk te maken, enkele wijzigingen aan de grafische interface en de vergroting van het zoombereik.