Tenminste, dat is waar je het over hebt Reddit.

In feite lijkt het dat Keymailer, een bedrijf dat codes distribueert naar recensenten en streamers, heeft in de lijst gezet Crash Bandicoot: N.sane Trilogy voor Nintendo Switch.

Hoewel het vreemd is om een ​​iconisch karakter voor de console te zien Sony hoe Neerstorten op de concurrentieconsole verschijnen, vanuit zakelijk oogpunt is het volkomen legitiem om dat te denken Activision wil zoveel mogelijk geld verdienen met het succes van deze geremastered editie (zelfs als het op dit moment nog een exclusieve PS4 is).

Maar het zou niet de eerste keer zijn dat Neerstorten belandt op een console Nintendo, in feite zijn in het verleden al titels van de saga gepubliceerd Game Boy Advance, Nintendo DS e Gamecube.

Fout van Keymailer of commerciële zet Activision? Voorlopig kunnen we alleen op nieuw nieuws wachten en deze gangstemmen met tangen en voorzorgsmaatregelen nemen.

*** UPDATE ***

Die van Keymailer ze gaven gewoon toe dat ze een fout hadden gemaakt en daarom zijn de hoop voor nu in het niets verdwenen, maar, zoals terecht opgemerkt, als het spel Activision en niet meer Sony, de mogelijkheid om het op andere platforms in de toekomst te zien, moet niet worden uitgesloten.