We zijn eind oktober en het einde van de maand, zoals elk jaar, zal ons naar de meest enge party van het jaar duiken; ook Niantic maakt van de gelegenheid gebruik om de vlam van de trainer in ieder van ons opnieuw te ontsteken door een thema-evenement te organiseren voor Pokémon GO, maar er lijkt meer te zijn.

Volgens sommige date mijne gemaakt op de laatste bijgewerkte versie van de game voor iOS e Android, de langverwachte derde generatie lijkt binnenkort te verschijnen, ondanks dat het softwarebedrijf het ding nog niet heeft genoemd. In het eerste laadscherm dat verandert afhankelijk van de gebeurtenis die bezig is of na een grote update, kunnen we zien hoe we naast de eerste en tweede generatie Pokémon met "Spectraal" -thema ook Duskull, Dusclops, Shuppet, Banette e Sableye, wezens geïntroduceerd in de derde generatie.

Pokémon GO

Natuurlijk is dat nog niet niets officieels, maar de verwijzingen in de spelcodestrings verwijderen, naast de achtergrond die je hierboven ziet, bijna elke twijfel over de daadwerkelijke introductie van nieuwe wezens in Pokémon GO met het begin van het Halloween-evenement.