Je moet wennen aan de veranderingen, vooral als deze positief zijn (althans volgens degene die ze uitvoert): een van Counter Strike's populairste klassieke kaarten, Stof 2, heeft een modernisering ondergaan in Counter-Strike: Global Offensive, en Valve legde uit dat de wijzigingen aan de kaart een aanzienlijke visuele upgrade omvatten.

Een vernieuwing, niet alleen esthetische, maar gericht op het slanker maken van de gameplay en dicht bij de spelers, zoals aangegeven door hetzelfde softwarehuis dat de gemaakte keuze rechtvaardigt en verklaart:

We wilden zijn zuivere vorm eren. Dus hebben we besloten om te verfijnen, in plaats van een volledig herontwerp uit te voeren.

De meest opvallende wijzigingen in Stof 2 betreffen l'verlichting: de kaart is in feite helderder en een lange reeks duistere punten werd geëlimineerd, waarin vijanden konden kamperen; sommige kaartgeometrieën zijn ook herzien, met het verwijderen van elementen die het zicht zouden kunnen verduisteren of misschien de beweging zouden kunnen stoppen.

Counter Strike

De vele veranderingen, inclusief de terroristen van Leet Krew om ze goed te kunnen mengen met het nieuwe uiterlijk van de kaart, zijn ze zichtbaar op de Officiële site van het spel; wat vind je van deze nieuwe look van een van Counter Strike-pilaren?