Op 19 / 10 / 2017 is de versie-update gepubliceerd 4.0 di Nintendo Switch, het vlaggenschip van het huis Nintendo. De belangrijkste nieuwigheden betreffen:

  • De mogelijkheid van registrare de laatste 30 seconden van het spel door lang op de vangstknop te drukken, hoort u een "signaal"Als bevestiging van de redding. Je zult ook in staat zijn om de opgeslagen video te bewerken met betrekking tot het begin en het einde en bijgevolg is er de mogelijkheid om het op je sociale netwerken te plaatsen;
  • Deze mogelijkheid wordt echter tot nu toe alleen tot deze games uitgebreid: The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Mario Kart 8 Deluxe, ARMS en Splatoon 2. Vraag niet waarom;
  • Open het gedeelte pre-purchase op Nintendo eShopzodat ze hun favoriete titels digitaal kunnen kopen en meteen beschikbaar hebben vanaf de eerste minuut van de Day One;
  • De update bevat ook bugfixes voor i Joy-Con, u zult de instelling vinden om ze bij te werken in het gebruikelijke menu, hieronder. Opmerking: om de Joy-Con bij te werken, moeten deze fysiek op de consolelichaam worden aangesloten;
  • 12 nieuwe pictogrammen voor uw profielen;
  • Trasferimento gebruikersgegevens van het ene systeem naar het andere door SD-kaart;
  • Software Alignment in lokale groepen, in wezen als je bijvoorbeeld met vrienden van Mario Kart speelt, wie de meest bijgewerkte versie heeft, kan deze update blijkbaar overdragen aan de andere leden door de softwareversies van de hele groep op elkaar af te stemmen.

Kleine last-minute bonus: sommige gebruikers Reddit hebben een nieuwe compatibiliteit ontdekt onmiddellijk na de upgrade van hun console, het lijkt erop dat met deze patch 4.0 Switch nu kan communiceren met draadloze headset (ziet er goed uit, geen bluetooth), de test is gedaan met de originele draadloze headset PlayStation4 en het lijkt te werken zonder verdere bewerkingen, behalve de verbinding van de headset met de USB van het dokstation.

Kun je een proef doen om ons te laten weten? Hier kun je nog steeds de officiële changelog van Nintendo of America vinden