Eindelijk hebben we een date: Dragon Ball FighterZ zal uitkomen Xbox One, PS4 e PC il 26 januari 2018

Bandai Namco heeft aangekondigd dat twee versies beschikbaar zullen zijn voor de verkoop. De eerste is de Fighterz-editie waarin de FighterZ-pas, waarmee u toegang krijgt tot extra 8-tekens plus extra esthetische objecten.

De tweede zal worden genoemd Ultimate Edition (welke originaliteit) die erin zal zijn FighterZ-pas, naast een vocaal pakket voor commentaar en 11 extra nummers uit de anime van drakenbal welke wordt toegevoegd aan de soundtrack van het spel.

Op dit moment weten we niet of het FighterZ-pas zal bij de lancering beschikbaar zijn of later een betaalbare / downloadbare seizoenspas zijn.

Maar hier blijft het niet bij: het digitaal bestellen van een van de twee speciale edities die spelers onmiddellijk zullen ontgrendelen Goku en Vegeta Super Sayan Blue, terwijl voor alle voorvoegsels voor Xbox One en PS4 er een is vroegtijdige toegang alle open beta van januari.