Velen van jullie zullen het weten LA Noire, mooi spel van Rockstar Games uitgebracht in de 2011.

De game komt eraan Nintendo Switch maar met een groot probleem. In feite is de eShop-versie van LA Noire voor Schakelaar het heeft aanzienlijke afmetingen, ongeveer 29 GB, en het interne geheugen van de console Nintendo is van 32 GB.

Het probleem ligt in het feit dat meer dan 6 GB intern geheugen is bedoeld voor het besturingssysteem, wat, vertaald in ton, betekent dat als u geen externe SD-kaart hebt, u niet kunt spelen LA Noire.

Wanneer is GTA op Switch?

En dan, stom, kan iemand denken dat het hebben van de fysieke versie het probleem oplost, maar het antwoord is:ni".

In feite is er op de dag dat er al een mooie patch is die "data nodig voor gameplay plus bugs en enkele verbeteringen"Van SOLI 14 GB, waardoor deze ruimte op het systeem een ​​probleem is, niet het minst, zonder te overwegen dat de fysieke versie meer zal kosten dan de digitale versie.

Zoveel om ook een kleine game-vergelijking te doen Super Mario Odissey weeg alleen 5.2 GB terwijl Splatoon 2 bezet ongeveer 3 GB.

Blijkbaar (hoewel ik denk dat velen van jullie dit al hebben gedaan), als je een hand wilt leggen op deze game, zul je een externe SD moeten kopen, ook gezien waarschijnlijk Ondergang van Bethesda zal 9 GB bezetten voor de multiplayer-modus terwijl het spel binnen de grenzen van de 16 GB moet blijven.

Dat het tijd is voor een Nintendo Switch van 64 of zelfs 128 GB om comfortabel te zijn?

Reacties

antwoorden