Naast een geweldig platform, Super Mario Odyssey het zal je ook veranderen in modeliefhebbers. In de titel, in feite, zijn er tientallen verschillende kostuums voor onze rode loodgieter die de salopetten eindelijk zal kunnen uittrekken.

Het volgende bevat enkele ergospoilers, als je het spel nog niet hebt voltooid, kun je hier een tijdje terugkomen.

In een recente GameXplain-video wordt getoond hoe de verschillende outfits van Mario niet alleen maar een verfraaiing zijn. Afhankelijk van de kleding die je draagt, kun je tijdens het laatste gevecht verschillende zinnen van Bowser gebruiken. Elke ontmoeting begint met de koning van de Koopa die een generieke observatie doet van het type:

Gwahahaha! Wil je op mijn bruiloft kauwen, Mario? Bedoel je serieus?

Om nog maar te zwijgen over je jurk ... Denk je echt dat je helemaal gekleed bent voor de gelegenheid ?!

Sommige kostuums kunnen echter aanleiding geven tot unieke antwoorden. Dit is het volgende: