deze Blizzcon 2017 gaf ons veel goed nieuws voor vrijwel alle producten Blizzard maar er ontbraken twee titels die eigenlijk langverwacht waren: Warcraft III e Diablo met hun Remastered-versies.

Zoals je zeker weet, al lang geleden Blizzard had baanaankondigingen over deze twee grote klassiekers gepost en daarom verwachtten we in onze harten tijdens de laatste enkele bomaankondigingen BlizzConzoals onlangs is gebeurd voor Starcraft.

In plaats daarvan waren we een beetje teleurgesteld, maar er is tenminste een heel specifieke reden.

Blizzard heeft de neiging hard te werken aan zijn titels, en dit te ver van hun lanceringsdatum (we zijn over de 15-jaren heen).

PC GamesN, praten met Peter Stilwell, een fabrikant van Blizzard die actief is op het gebied van 'Klassieke Spelen", Verduidelijkte de positie van het softwarehuis in dit opzicht.

Starcraft was klaar, Diablo en Warcraft nee!

Starcraft het was mogelijk om het te moderniseren omdat de gameplay en balans als vrijwel perfect werden beschouwd en er daarom geen problemen waren bij het voorstellen van de Remastered-versie, terwijl het ontwikkelingsteam niet gelooft dat Warcraft III e Diablo 2 zijn op hetzelfde punt.

Voor Warcraft III de gemarkeerde problemen zijn substantieel 2: de eerste is te wijten aan de kaarten, waarvan sommige voortdurend worden geweigerd door de spelers. De tweede betreft de mono-build die tot nu toe erg effectief is voor niet-doden. In feite heeft de community zichzelf gevraagd om veranderingen aan het spel, die momenteel worden overwogen, gezien de nog steeds actieve PTR.

Per Diablo 2 in plaats daarvan is het echte probleem de hackers die de Leaderboards besmetten. De game levert geen grote problemen op, bovendien als er na 17 jaar na de release nog zoveel mensen spelen, er een reden moet zijn, maar Stillwell hij zei dat ze aan dit probleem willen werken om de legitieme speler de kans te geven om de topposities in deze ranglijst te bezetten en niet de ervaring te voelen die wordt geruïneerd door mensen die hack-engines gebruiken of die weten welke andere cheats om van te profiteren.

Zolang dit probleem niet wordt aangepakt en opgelost, heeft het geen zin Blizzard remaster Diablo 2.

Vergeving of realiteit? Gezien hoeveel het zou moeten verdienen met een geremastered opto voor de tweede optie, in de hoop dat het toegewijde team de problemen snel zal oplossen, omdat ik in ieder geval persoonlijk een grote wens heb om terug te gaan naar het spelen Diablo 2.