ruw, Japans softwarehuis dat de laatste jaren bekend is voor 3DS-remakes The Legend of Zelda: Ocarina of Time en Majora's Mask, is het inhuren van nieuwe programmeurs experts in het gebruik van de Unreal Engine 4.

De website, vertaald in het Engels, beschrijft het inhuren van ontwikkelaars voor een nieuw project met deze woorden:

Wil je met ons 2 een legende creëren?

De "2" is aan het einde aanwezig omdat, toen ze mensen inhuurden om aan Majora's Mask 3DS te werken, exact dezelfde zin aanwezig was. Dit suggereert dat deze veronderstellingen zullen worden gekoppeld aan een nieuw Zelda-project voor Nintendo Switch, maar het is niet zeker. De oprichter van Grezzo, Koichi Ishii, is ook de directeur van Secret of Mana en Legend of Mana toen hij bij Squaresoft was, bekend als Seiken Densetu in Japan, en gebruikt ook dezelfde naam, "Legend". Het is mogelijk dat Grezzo werkt aan de Mana-serie.