De titel zal dit niet zijn, maar het huis is beroemd om Pokémon Go e Ingress (het is duidelijk, ik ben voor het Ingress-team!), het lijkt te werken aan een titel gewijd aan de wereld van Harry Potter.

Op dit moment zijn er niet zoveel nieuws, maar nieuws van de site TechChrunch het lijkt erop dat de Niantic werkt met Warner Bros e Portkey Games op een titelspel Harry Potter: Wizards Unite (als er een zeester en strepen zijn die me schreeuwen, weet ik dat er plagiaat wordt gepleegd!).

Het spel zal natuurlijk sterk beïnvloed worden door de vorige werken van Niantic al geciteerd en zal daarom een ​​product zijn dat waarschijnlijk gericht is op een grotere realiteit. Onze steden worden slagvelden onder studenten van Hogwarts e Eaters? Of gaan we gewoon op zoek naar de gouden emmer om een ​​kwadrant naast een etappe te winnen?

Natuurlijk is de wereld gecreëerd door JK Rowling leent zich uitstekend met zijn fantastische setting voor een dergelijke game. Wat je op dit moment misschien weet, is het Warner Bros heeft nog geen officiële aankondigingen gedaan, de game bestaat en is gepland 2018.

En onthoud ...