Rainbow Six Siege krijgt binnenkort een nieuwe kaart (en drie nieuwe personages) als onderdeel van Werking Wit geluid, de laatste gratis uitbreiding gepland voor het tweede seizoen. White Noise omvat drie nieuwe personages en de Mok Myeok-toren, een futuristische wolkenkrabber die opvalt tegen de skyline van Seoul en is voorzien van alle comfort: een restaurant, een nachtclub, een kunstgalerij, een binnentuin en, vermoedelijk , veel corruptie en terrorisme.

Ubisoft vandaag spaak van het komende niveau en van de ontwerpkeuzes: in de intenties moet de kaart de mogelijkheid bieden voor lange-afstandsongevallen, dus wees voorzichtig met de kampeerders! Maar hoe dichter je bij het midden komt, hoe meer de botsingen zich op het melee zullen concentreren. Hoewel er nog steeds geen officiële datum is voor de release van Operation White Noise, maar tijdens de Pro League-finale in Sao Paulo, de 18 en november 19, zijn de ontwikkelaars van plan het onderwerp Siege en diverse uitbreidingen te heropenen, dus we zullen de oren!