Er zijn zoveel spellen waar fans op wachten square Enix, een van hen is absoluut het mythologische Koninkrijk Hearts III wat in ieder geval niet zo ver weg mag zijn. We hebben toen Final Fantasy VII remake en de nog onbekende Project Octopaatreizigers voor Nintendo Switch; blijkbaar moet het softwarebedrijf echter nog worden ontwikkeld beschouwt de 2018 als een belangrijk en rijk jaar van "bom" -spelen, waarvan sommige bij E3 worden getoond.

Takashi Mochizuki, technisch verslaggever van de Wall Street Journal, verklaarde in feite dat tijdens de briefing van het tweede kwartaal het softwarehuis zijn intenties had uitgesproken een 2018 "krachtig" en vol met "goed gemaakte" spellen, waarvan sommige nog niet zijn aangekondigd en zullen worden onthuld tijdens de volgende E3.

De tijd is eindelijk aangebroken Koninkrijk Hearts III e Final Fantasy VII remake? We hoeven alleen maar direct op informatie te wachten square Enix, in de hoop dat een 2018 echt rijk is aan games, niet alleen in kwantiteit, maar ook en vooral in kwaliteit.