Ze zullen uit de riolen komen, maar het zijn geen Futurama-mutanten of hoe dan ook iets vreselijks, iets anders. Simpele en smakelijke pizza zoals wij, de Ninja Turtles (of Teenage Mutant Ninja Turtle for the Purists) komt binnen onrecht 2 met het derde aanvullende pakket! Samen met de vier schildpadden zullen we vinden ook Tovenares en hun effect ingang in een trailer die ons erg benieuwd naar hoe de inwoners van de riolen ze vergaan tegen de superhelden van DC maakt.

Je moet toegeven dat het invoegen van Leonardo, Raphael, Michelangelo e Donatello in de selectie van onrecht 2 het was iets buiten het imaginaire omdat ze niet gerelateerd zijn aan het universum DC Comics, maar hun vechtsportendeskundige maakt ze perfect voor zo'n hit. Hoe kun je zien van de aanhangwagen zullen alle vier Ninja Turtles presenteren, hoewel het waarschijnlijk mogelijk zal zijn om slechts één (misschien veranderen huid en vervolgens wapen), die zijn metgezellen zal bellen op het moment van de speciale aanvallen te gebruiken.

Een toevoeging zo verrassend als welkom, wat denk je? Verwacht je al de smaak van pizza, net als de leuke schildpadden? Op dit punt moeten we gewoon zeggen kawabonga!