Vandaag Twitter, Sony kondigde het uitstel aan van de lancering van twee PlayStation VR-spellen: dit is De InPatient en Bravo-team. Beide zijn titels van Supermassive Games en beide moesten uit in de 2017; wordt nu vrijgegeven in respectievelijk januari en maart van 2018.

De InPatient-publicatie was gepland voor november 22, dus pas over tien dagen. De nieuwe lanceringsdatum voor de prequel van Tot het ochtendgloren is de 23 januari 2018. De game plaatst de hoofdrolspeler als een patiënt die in de 50-jaren tot het Blackwood Sanatorium is toegelaten, en in de kern van de narratieve spanning zal de oplossing van het mysterie op het asiel zelf zijn - wie is de hoofdrolspeler en waarom hij daar is. De keuzes die tijdens dit onderzoek zijn gemaakt, hebben gevolgen voor artsen en andere Sanatorium-patiënten.

Bravo Team is in plaats daarvan een moderne militaire FPS, waarin twee spelers moeten samenwerken om te overleven - met een denkbeeldige Europese stad als decor. Als je er nog steeds een hebt, ondersteunt de game de PSVR Aim-controller. De oorspronkelijke releasedatum was december 6, de lancering vindt plaats in plaats van de 6 maart 2018.

Sony heeft geen specifieke uitleg gegeven over de reden voor verwijzing, behalve dat de ontwikkelaar meer tijd heeft om ervoor te zorgen dat de games klaar zijn voor lancering. In ieder geval zijn beide al vooraf bestelbaar in de PlayStation Store.