We horen vaak nieuws van games die zijn uitgesteld voor verschillende problemen die ontwikkelaars tegenkomen, veel minder gebruikelijk is de aankondiging van een softwarehuis over de "vroege versie van haar spel, wat er met zal gebeuren Mario Party: De Top 100 voor Nintendo 3DS.

De titel in Europa zou in januari volgend jaar uitkomen, maar door een post op verschillende sociale accounts, Nintendo of Europe aangekondigd dat de game is beschikbaar vanaf december 22Waarschijnlijk om te profiteren van de golf van schenkingen tijdens de kerstvakantie.

Het ding was al gebeurd met Captain Toad: Treasure Tracker voor Nintendo Wii U en herhaalt zich nu met deze verzameling van de beste minigames die in de loop der jaren de Mario Party-serie hebben gekenmerkt. Hopelijk is deze beslissing eigenlijk winstgevend voor de kratten Nintendo, die in Kerstmis een perfecte tijd kon vinden voor een spel zoals Mario Party: De Top 100.