Wolfenstein II: De Nieuwe Kolossus het kwam pas een paar weken geleden uit, maar Bethesda werkt al aan een reeks DLC's - vier om precies te zijn. Als het basisspel, net als zijn voorganger, zich primair richt op de wisselvalligheden van BJ Blazkowicz, zullen de DLC's, die verhalend zijn, ernaar streven de omgeving van Wolfenstein uit te breiden en ons meer fragmenten te laten zien van het dagelijks leven in de Verenigde Staten bezet door nazi-strijdkrachten .

Om dit te doen zal de DLC ons voorstellen aan drie nieuwe helden: Joseph Stallion, Jessica Valian en Gerard Wilkins, aan elk waarvan een aflevering zal worden gewijd (met uitzondering van de eerste, die een inleiding tot de uitbreiding is). Volgens Bethesda zullen de drie personages ons helpen andere aspecten van de strijd om te laten weten "Maak Amerika nazi-vrij opnieuw."

De eerste DLC, Aflevering nul, is al beschikbaar voor degenen die de Wolfenstein II-seizoenskaart hebben en introduceert alle drie de personages. De agenda voor de volgende afspraken is in plaats daarvan:

Gunslinger Joe wordt uitgebracht op 14 in december en wordt vastgezet op Joseph Stallion, een voormalige professionele honkbalspeler. Joseph zal spelers naar verschillende locaties leiden, van Chicago tot de ruimte (ja, zo).

The Diaries of Agent Silent Death 30 zal in januari worden uitgebracht en zal de speler in de rol van Jessica Valiant, voormalig agent (en moordenaar) van het OSS, brengen. Jessica's doel is om te infiltreren in een nazi-bunkercomplex gebouwd in Californië, en de (ongetwijfeld huiveringwekkende) waarheid achter de mysterieuze operatie San Andreas te ontdekken.

De ongelooflijke daden van kapitein Wilkins zal worden uitgebracht in maart 2018 (voor nu is er geen duidelijkheid gegeven) en Gerald Wilkins, US Army kapitein, volgen in zijn schemering strijd tegen de nazi's in Alaska, en was wanhopig om een ​​einde te maken aan Operation Black Sun.