Als je een hebt gespeeld De binding van Isaac, Super Meat Boy of Crypt of the Necrodancer, je bent waarschijnlijk fans van Danny Baranowsky, de componist achter de muziek die heeft bijgedragen aan het maken van dergelijke spellen, en niet te vergeten de vele andere soundtracks voor videogames. Volgende maand zal Baranowsky een niet-gepubliceerd album uitbrengen.

"DannyBsides" is een verzameling 12-nummers die natuurlijk in geen enkel spel te vinden zijn (hoewel sommige opvallend veel op elkaar lijken) en die tot voor kort niet beschikbaar waren voor het publiek, totdat de Twitch-muzikant The8BitDrummer heeft het gestreamd als onderdeel van een promotiecampagne.

Bekijk dannyBsides (Blind Album Drum Cover) van The8BitDrummer op www.twitch.tv

Het album kost 10 dollar en de publicatie is gepland voor maandag 1 december. U vindt meer informatie en de volledige tracklist in de online winkel van Ghost Ramp.