Electronic Arts verandert de manier waarop de voortgang van Need for Speed ​​Payback.

In het kanaal Reddit F8RGE is toegewijd aan het spel en erkent dat de veranderingen hebben plaatsgevonden na feedback van fans over hun "progressie-ervaring".

We hebben feedback van de gemeenschap gebruikt, samen met onze gamegegevens, en hebben een aantal wijzigingen aangebracht, waarvan er veel worden gepubliceerd. Ons doel met deze veranderingen is om vooruitgang, vooral met betrekking tot autobezit, een veel aangenamere ervaring te maken.

Wijzigingen omvatten een toename van de hoeveelheid reputatie en kredieten die worden toegewezen voor een reeks activiteiten.

"De veranderingen van vandaag zijn slechts fase één en we hebben nog meer aanpassingen nodig. Binnenkort zullen er enkele veranderingen zijn in de manier waarop de tuningwinkels werken, vooral met betrekking tot de kwaliteit / het niveau van de beschikbare onderdelen.