Over Metacritic is een echte invasie van enthousiaste recensies van Assassin's Creed: Origins. Het probleem met deze positieve beoordelingen is dat ze duidelijk vals zijn.

De pagina van het spel op Metacritic heeft honderden recensies, waarvan bijna 700 positief, maar verschillende worden virtueel gekopieerd en gepost vanuit verschillende profielen, en erger nog, er zijn er veel geschreven in een volledig korrelig Engels. Typ dit:

"Manieren beter dan assassins credo eenheid en assassins credo syndicaat, het is meer volwassen en bayek is karakter in elkaar grijpende, en de historische karakters zijn goed handeld."

Marc Doyle, mede-oprichter van Metacritic, zei in een e-mailuitwisseling met Kotaku dat deze dingen regelmatig gebeuren met twee of drie videogames per jaar. Doyle zei dat hij zich bewust was van het probleem en dat het moderator-team het buitengewone doet om de profielen die verkeerde beoordelingen plaatsen te verbannen.
Hieronder ziet u enkele lichtende voorbeelden van jassen.