Vorige week, CD Projekt Red's CEO, Adam Kiciński, heeft zorgen geuit onder de fans van zijn softwarehuis, verklarend dat Cyberpunk 2077 online elementen zal hebben om "zijn succes op lange termijn" te waarborgen. In het midden van een storm van controverse op de buitdozen en microtransmissies Over het algemeen was de angst dat Cyberpunk het pad van andere titels zou volgen begrijpelijk.

Op Twitter heeft CD Projekt Red geprobeerd de wateren te kalmeren en de elementen online bekend te maken doet geen afbreuk aan de ervaring van een speleren we moeten niets minder verwachten dan The Witcher 3, een RPG gebaseerd op geschiedenis, in een open wereld, met een massale singleplayercampagne.

Over Cyberpunk 2077 in het algemeen weten we nog weinig, dus het is nog moeilijker om een ​​idee te krijgen van wat deze "online-elementen" waarover Kicinski het heeft gehad, vertegenwoordigen, maar de tweet is ongetwijfeld geruststellend. De conclusie omvat een voor de hand liggende kous bij EA: "We laten hebzucht aan anderen over".