Die eindeloze races op de band die vijf inzetten hebben geduurd, die acties zelfs niet Shaolin Soccer, je gaat de zwaartekracht die je bent afwenden; Holly en Benji Het is dit alles, maar voor degenen die zijn opgegroeid in de 80- en 90-jaren, vinden ze het op die manier leuk. De unie tussen de meest geliefde sport ter wereld, persoonlijke verhalen en spectaculaire dingen heeft het gehaald Captain Tsubasa (dit is de originele manga-naam) een echte sekte, en binnenkort kunnen we alles op onze smartphones doen herleven iOS e Android.

In december is de nieuwe game in de App Store en Play Store Captain Tsubasa: Dream Team, Een voetbal simulatie als een soort van role-playing game waarin spelers een level omhoog te leren meer en meer verwoestende speciale vaardigheden. Mis niet de kans om de hoogtepunten van de anime herbeleven en zelfs concurreren online tegen gebruikers over de hele wereld niet te missen.

In Captain Tsubasa: Dream Team we zullen alle protagonisten van de serie te vinden, maar het lijkt erop dat de namen van de spelers, evenals hetzelfde spel titel, zal de Japanners, die niet kon inhouden zozeer wat hij niet de namen van lezen Hulst, Benji e Mark Lenders. Als je geïnteresseerd bent in de game die je kunt spelen pre-register te verkrijgen op het moment van vrijgave op de twee winkels, een aantal exclusieve inhoud en 25 Dreamball, de virtuele spelmunt.

Klaar om bommenwerper te worden, zelfs met je smartphone? Captain Tsubasa: Dream Team komt eraan!