Enkele dagen na het officiële debuut van Moira, voegt Overwatch een nieuwe hybride kaart toe die toegankelijk is voor mensen die pc's spelen via het PTR (Public Test Realm) -game. Jeff Kaplan zelf, de gamedirecteur van Overwatch, had de nieuwe kaart aangekondigd tijdens BlizzCon. Blizzard World is, zoals de naam al doet vermoeden, een kaart geïnspireerd op de huidige of vroegere titels van Blizzard, alsof het een themapark was. Paaseieren zullen verspillen.

In het themapark kun je de Hearthstone Tavern, de Pylon Tower en andere symbolische plaatsen bezoeken, maar niet alles wat je omringt terwijl je op het doel van het spel jaagt, is een monument voor Blizzard: er zullen ook meer algemene attractieparkattracties zijn gewoon, zoals een reuzenrad en achtbaan.

Als aanvankelijk werd gedacht dat Blizzard World zou worden vrijgegeven aan het begin van 2018, suggereert de beschikbaarheid van de kaart in PTR dat de daadwerkelijke lancering niet ver weg is. Het is duidelijk dat dit afhangt van de prestaties van de kaart en eventuele evenwichtsproblemen. Het feit is dat voor fans van Overwatch het vlees niet ontbreekt, en het zal er waarschijnlijk nog een tijdje blijven.