Het is drie jaar geleden sinds de release van bloodborneen de "Flaming Undead Giant"Getoond tijdens de 2014 Playstation Experience in aanwezigheid van Hidetaka Miyazaki werd gedacht dat het in de afgrond van knip inhoud, vaak erg volumineus als het op From Software aankomt.

De voortdurende verkenning van de Chalice Dungeon, procedureel gegenereerd, van sommige spelers heeft echter interessante resultaten gegeven. We zijn er eindelijk in geslaagd om het monster te vinden en de vergadering op te nemen in de volgende video.

Ze waren waarschijnlijk niet de eersten die de vijand ontmoetten, maar het is de eerste keer dat de ontmoeting met deze zeer zeldzame vijand is gedocumenteerd. Wees niet verbaasd als in feite de andere spelers al het monster te maken zonder er te veel belang, gezien het slechts een variant van de ondoden reuzen in het spel.

Gezien de hoeveelheid inhoud en details die gemakkelijk kunnen worden genegeerd in de spellen van Miyazaki en het toevoegen van de willekeurige component die wordt gegeven door de Chalice Dungeon, vraagt ​​men zich af of bloodborne Ik heb het niet andere geheimen wachtend om ontdekt te worden.