Welkom terug in de hoek van deAccattino cari sparagnosaurials je klikte deed je het prima / clap. Wie klikte niet op gaan cicchettato en gedwongen om dit te doen. Deze game is een must, vooral dankzij het verhaal. Welk verhaal zal je vragen? LA geschiedenis. Murder Death Kill, MDK voor vrienden is het een van de spellen die geschiedenis heeft geschreven, aangezien het, uitgebracht in '97, een aardbeving veroorzaakte in het videogamepanorama van die tijd vanwege een volledig 3D verkenbare wereld, allemaal berekend op de CPU.

In die tijd was het een spel dat zeer werd gewaardeerd door critici en fans vanwege de ongelooflijk goed gekarakteriseerde en suggestieve omgevingen voor die tijd. Het bleek daarom een ​​zeer geavanceerd spel te zijn voor het historische segment waarvan het juist een pionier was.

MDK is datamarcord dat velen van jullie zullen waarderen, als je in die jaren hebt geleefd, heb je er tenminste van gehoord als je niet direct speelde.

Na de welverdiende kleine introductie tot het hoofdgerecht en GRATIS van de dag (wee iedereen die klaagt, anders krijg je er wat moeite mee), hier is de MAGISCHE LINK GELUK.

De game is verkrijgbaar via je account GOG.com in versie DRM-Free. Zoals gewoonlijk, weet dat ik HEEL voor je opgekomen ben, maar meestal de bla bla bla publicatietiming.

Zegt het voort en prijs deAccattino!