Het technologieonderzoeksbureau Gatebox Lab is geïnteresseerd in het werven van nieuwe medewerkers met diepe gevoelens voor 2D-tekens. Het bedrijf betaalt ook een salaris aan degenen die met één trouwen.

tweede Nico Nico Nieuws, Gatebox Lab betaalt 5.000 yen (ongeveer 45 euro) als compensatie voor werknemers die trouwen met het getrouwde leven met de personages waar ze van houden. Het bedrijf heeft zelfs huwelijksregistratieformulieren op zijn website en zelfs als de Japanse overheid ze niet herkent, zal het Gatebox Lab erover nadenken!

Hier is een voorbeeld van het huwelijkscontract, waarin het koppel wordt gevraagd om te vertellen hoe zij elkaar hebben leren kennen, om over hun herinneringen te praten en om te vertellen wanneer en waar het huwelijksaanzoek plaatsvond. Het is niet alles. Medewerkers kunnen zelfs een gratis dag doorbrengen op de verjaardag van hun 2D-echtgenoot! Nico Nico News voegt eraan toe dat Gatebox Lab ook bruiloften zal herkennen met 3D-personages, niet-menselijke personages zoals elfen of beesten en science fiction-personages.

Bijna het paradijs voor sommigen, eenvoudige gratis reclame voor anderen. Het is zeker een heel speciale zet.