De producent van Square Enix, Shinji Hashimoto, gaf een zeer interessant interview aan Edamame Arcade Channel. Met de introductie van het nieuwe Japanse kaartspel voor paardengevechten, Final Fantasy Trading Card Game, Hashimoto heeft een aantal zeer interessante uitspraken gedaan over het komende jaar voor fans.

"Volgend jaar zal de eenendertigste verjaardag van Final Fantasy zijn, en onze teams zijn toegewijd aan ontwikkeling van nieuwe titels. Volgend jaar zal heel rijk zijn, en we zullen nieuwe, opwindende spellen uit de Final Fantasy-serie uitbrengen. Bedankt voor jullie steun. "

Onder de nieuwe spellen kan de langverwachte worden remake van Final Fantasy VII, titel waarvoor Shinji Hashimoto werkt als uitvoerend producent.

Gezien deonlangs interesse getoond van Square Enix voor Nintendo Switch, ook enkele remakes voor de laatste Nintendo-console konden worden aangekondigd.