Na het oppikken van $ 2,134,374 in het verre 2012 op Kickstarter, Cloud Imperium Games worstelt nog steeds met de ontwikkeling van de ambitieuze Star Citizen.

De lange draagtijd van de titel is al redelijk controversieel, maar een nieuw kenmerk van het spel, dat we ons herinneren, is zelfs niet in alpha, laat nog meer verbijsterd over.

Ja, oggi bakker kan kopen voor 50 $ een heleboel 4 vierkante kilometers, verkocht met veel in-game certificaat om het land te verzilveren. Het is mogelijk om deze ruimte te gebruiken voor de bouw van woningen, winkels of industrieën.

De verkoop van deze gronden is gericht op eenverdere fondsenwerving de ontwikkeling van het eindspel beëindigen, en je zult er niet lang van kunnen genieten, omdat het spel zich nog niet in een staat bevindt waarin het mogelijk is.

Gisteren heeft Star Citizen de zijne gevierd verjaardag en voor het evenement hebben de ontwikkelaars deze video vrijgegeven, waar ze veel ontwerpkeuzes uitleggen en de mogelijkheid aankondigen om veel te kopen.

Op dit moment wordt het spel onderworpen aan een test versie 3.0 en zijn eerste release zal in een alpha zijn.