Het is de verjaardag van de publicatie van Final Fantasy XV. Het is al een jaar verstreken, wat betekent dat het bijna tijd voor jou is om te doen square Enix om het spel te voltooien, was het ook nu. Vandaag heeft de studio de introductie in de toekomst aangekondigd van een functie die door fans is aangevraagd: de mogelijkheid om ook in de rol van Noctis's kameraden te spelen.

De functie, die vóór de Ignis-aflevering lijkt te zijn geïmplementeerd, dus vóór december 13, zal je toestaan ​​een menu te gebruiken om over te schakelen naar Gladiolus, Ignis of Prompt. Elk van hun gevechtsmechanica zal gebaseerd zijn op hun respectievelijke DLC's.

Tot nu toe was het binnen het standaardspel alleen mogelijk om als Noctis te spelen. Tijdens een Japanse videopresentatie deze ochtend, de regisseur van Final Fantasy XV, Hajime Tabata, ha sottolineato de komst van andere DLC's in de 2018.

Als u geïnteresseerd bent in het kopen, kijk dan op [easyazon_link identifier = "B00ESBHFX2" local = "IT" tag = "parlidivide0e-21"] Final Fantasy XV voor PlayStation 4 [/ easyazon_link] die voor [easyazon_link identifier = "B01CTXW6S4" local = "IT" tag = "parlidivide0e-21"] Final Fantasy XV voor Xbox One [/ easyazon_link]