Welkom terug sparagnosauri in de hoek vanAccattino, zelfs vandaag schrijf ik je als mobiel om je de bazza te brengen "vroeg'.

Helaas is dit niet XCOM Enemy Within of XCOM 2, maar er wordt wel gezegd dat het een titel is van de sage XCOM wat, hoewel niet uitzonderlijk, verdient om gespeeld te worden.

Het Bureau: XCOM Declassified is een third-person schietspel dat een zekere Will zal zien als de hoofdrolspeler die gelukkig niet de klassieke foolproof nerd zal zijn, maar eerder een individu gekweld door de demonen uit het verleden die met het bureau zal samenwerken XCOM. De rest kun je raden.

Dat gezegd hebbende, ik zal je zoals altijd een maaltijd geven MAGISCHE LINK GELUK maar onthoud dat het echte hart van het telefoonboek jou en de manden is die ik je breng, als je mijn werkwoord niet spamt en me niet helpt te scoven, zullen we allemaal terugkeren!

Dus dank aan deAccattino Supreme!

PS: sleutel is inwisselbaar op Steam.