Arma 3 is niet zomaar multiplayer, en er is goed nieuws voor diegenen die liever omgaan met AI dan met andere spelers. In feite bevat de nieuwe DLC, Tac-Ops, drie nieuwe singleplayer-missies, voor een equivalent van ongeveer acht uur aan gameplay. De DLC kwam vandaag uit op Steam, ten koste van 4,99 €.

In Tac-Ops leidt de speler een infanterie-eenheid, gemechaniseerde infanterie en / of speciale troepen in een oorlogsgebied, met meerdere doelen die moeten worden nagestreefd. Om herplaatsbaarheid te bevorderen, kunnen missies worden aangepakt met verschillende eenheden die bij de operaties zijn betrokken. Elke missie zal een AAR (na actierapport) bevatten van een van de militaire adviseurs van Bohemia Interactive.

De operaties zijn als volgt:

Beyond Hope - Negen jaar vóór het 'Oost-Wind'-conflict woedt er een burgeroorlog in de republiek Altis en Stratis.
Stapsteen - De versterkingen van de NAVO die naar de "Oostwind" -crisis worden gestuurd, moeten een strategisch belangrijke plaats innemen, het eiland Malden.
Steel Pegasus - Tijdens de invasie van Altis voeren de NAVO-troepen een moedige luchtaanval uit om een ​​tweede front te openen.