Een nieuwe update over game-ontwikkeling is vrijgegeven voor de bakker Bebloede: Ritual of the Night, het nieuwe spel van koji Igarashi, de man achter Castlevania. IGA heeft aangekondigd dat ze beschikbaar zullen zijn in de game verschillende kostuums om de hoofdrolspeler aan te passen, Miriam.

In de video die met de update werd gedeeld, werden ze ook getoond in verschillende voorbeelden nieuwe wapens die verkrijgbaar zal zijn in Bloodstained.

"Alle wapens die je in de video kunt zien, zijn recent toegevoegd. Er is een zwaard van vuur, een bijl met twee handen en andere soorten wapens. Er is zelfs een dienstbode vergelijkbaar met die in Akihabara.

We hebben deze dingen vandaag niet eerder getoond, we zouden eigenlijk kapsels en sjaals kunnen veranderen. Miariam ziet er heel anders uit wanneer het kapsel verandert. Deze nieuwe snit ziet er erg fel uit!

We hebben ook een kijkje genomen op de drie stukken uit 'konijntje"- een band, een sjaal en wat laarzen. Ik vind het een smaakvolle uitstraling ...

Dit systeem is een andere manier om het spel aan te passen, en ik hoop dat je plezier zult hebben.

We hebben ook een nieuwe vijand om je te laten zien: de gigantische rat. Als ik me middeleeuws Europa voorstel, denk ik altijd aan ratten. Het kan een stereotype zijn, maar we moeten zeker een rattenvijand in ons spel opnemen. "