Crossovers zijn tegenwoordig niet iets nieuws, tussen videogames en vooral films die we gewend zijn aan het herenigen van helden uit verschillende werelden en sagen voor een gemeenschappelijk kwaad. Een vergelijkbaar ding gebeurt met Dota 2, de bekende MOBA en een van de kerncijfers van Capcom: Amaterasu van het meesterwerk Okami.

Hetzelfde Japanse softwarebedrijf heeft inderdaad een geplaatst werkplaats welke beeldt een mod met het uiterlijk van Amaterasu, dat kan worden gebruikt als een koerier; in werkelijkheid is dit op dit moment gewoon een voorstel en je moet positief stemmen als je echt de vierpotige godheid in Dota 2 wilt zien.

Waarschijnlijk dit van Capcom is een zakelijke zet gezien de komst van Okami HD, volgende week, voor PlayStation 4, PC e Xbox One; een initiatief dat in ieder geval alle liefhebbers van Dota 2 en de IP Capcom.