Jeff Kaplan, de gamedirecteur van Overwatch, heeft de nieuw seizoensevenement voorbereid op de winter. De update van december zal het slag van sneeuwballen vorig jaar, en zal een nieuwe spelmodus introduceren, waarin je in staat zult zijn om voor Mei na te doen en Winston te verslaan. De nieuwe spelmodus heeft precies het recht Yeti Hunt.

De King's Row- en Hanamura-kaarten zullen opnieuw worden voorgesteld in winterversie, bedekt met sneeuw. En als we het over de laatste hebben, zal het sneeuwbalgevecht plaatsvinden op de kaart van de Black Forest Arena.

Volgens Kaplan zal de botsing met de Yeti een zijn baas vechten, waarbij een team van vijf Mei wordt ingezet tegen een speler die alleen Winston beheert. De laatstgenoemden zullen moeten proberen de wetenschappers te vermijden totdat hij voldoende snacks heeft ingeslikt om het te kunnen activeren woedemodus; op die ponto is voor de tegenstanders om te ontsnappen, met de hulp van een extra mogelijkheid, geleverd voor de gelegenheid - ijs val.

De update zal komen de 12 decemberen zal kerstkledij voor Hanzo, Junkrat en Roadhog bevatten.