Het lijkt gisteren toen ik voor het eerst in de speelkamer (ik had 7 jaar) mijn eerste 100-lire in een kast met straatvechter.

Destijds was er geen selectie van personages die je vandaag kunt vinden, automatisch was het enige speelbare personage wat we vandaag kennen Ryu (gezichtskring was bruikbaar voor de 2 Player alleen voor 1 vs. 1-spellen) en het was prachtig.

Ik herinner me nog een of andere truc om een ​​te maken Hadoken tegen Mike om een ​​beetje energie te nemen en dan zichzelf in een lage parade te plaatsen en de tijd te beëindigen om te winnen zonder te spannen en de sensatie van de eerste keer aankomen, en de nederlaag Sagat, het was heel goed.

Om een ​​te maken Hadoken was gek als een gek op de joystick, met de daaruit voortvloeiende meerdere breuken van hetzelfde (voor het geluk van de game room manager), maar de emoties die dat spel konden geven leken uniek en onherhaalbaar ... maar ik had het mis want na een paar jaar kwam het tweede hoofdstuk , een van de beste beat-ups (zo niet de beste) ooit en van daaruit is de rest geschiedenis.

Dus we zijn 30 jaar dat we deze mythe leven en Capcom hij wilde het onthouden.

In feite wordt voor mei 2018 verwacht de release van een compilatie met de schoonheid van 12-titels van de saga genaamd Street Fighter 30th Anniversary Collection (wat een originele naam!), aangekondigd tijdens de finales van de Capcom Cup.

De opgenomen titels zijn die voorafgaand aan de release van Street Fighter 4 en Street Fighter II: Hyper Fighting, Super Street Fighter II Turbo, Street Fighter Alpha 3 e Street Fighter III: 3rd Strike er zal ook een smakelijke online-modus zijn.

Hier zijn de titels aangekondigd in deze compilatie

De game is beschikbaar voor 4 Playstation, Xbox One, Nintend Switch en pc, dus je hebt geen excuus dat je apparaten niet worden ondersteund.

PS: wat iedereen tegenwoordig kent als de Tatsumaki SenpukyakuHoe noemde je het toen? Ik ben op weg om te zeggen dat ik het heb uitgesproken "ATTACCHENSPLUGEN"

Reacties

antwoorden