Als u op zoek bent naar een nieuwe manier om procedureel gegenereerde pracht van te onderzoeken No Man's Sky en tegelijkertijd ben je gepassioneerd door Star Wars, ren je om je pc-versie opnieuw te installeren en maak je een ritje met de Millennium Falconeenmaal gevonden. De mod MorShip voegt een dozijn nieuwe schepen toe, waaronder de Falcon, aan de procedurele spawn-lijsten van de game, wat betekent dat het nieuwe schip geen bestaande schepen vervangt en bijgevolg willekeurig zal verschijnen terwijl je de melkweg verkent.

De schepen zijn gebouwd door verschillende makers en ook opgenomen pod racer rechtstreeks van The Phantom Threat.

Modders schrijven echter een waarschuwing: "... het verwijderen van de mod zal een crash veroorzaken als / wanneer een game save de niet-geïnstalleerde mod schepen probeert te laden." Denk er dus over na voordat u het installeert.