tijdens Live stream van de Festa Jump op de Makuhari Messe in Chiba, een stad in de buurt van Tokio, Namco Bandai Entertainment onthulde een nieuw personage voor My Hero Academia: One's Justice, titel uitgaand in de 2018 op dit moment alleen in Japan, op PlayStation 4 e Nintendo Switch.

De nieuwe worstelaar is Katsuki Bakugo, bekend om zijn "explosieve" vechtstijl en zeer belangrijk karakter van de serie, waarschijnlijk beschouwd als de tweede hoofdrolspeler van My Hero Academia; naast het nieuwe karakter was het ook mogelijk om een ​​te zien eerste video-gameplay van het spel, met Katsuki Bakugo vechtend tegen Izuku Midoriya, de ware protagonist van de serie.

Zoals je in de video kunt zien, kun je met de gameplay vrij door de arena bewegen in een echt vechtspel in drie dimensies, met zeer hectische actie en vol met speciale effecten typisch voor de anime en manga.

My Hero Academia: One's Justice heeft momenteel geen westerse releasedatum, hoewel, gezien het grote succes ook in Europa, het waarschijnlijk is dat we de game voor PlayStation 4 en Nintendo Switch ook in onze markt zullen zien.