De versie van Playerunknown's Battlegrounds voor Xbox kwam op donderdag 14 december uit, en net nadat 48h al een miljoen spelers heeft overtroffen. De aankondiging komt van dezelfde Microsoft, op de Xbox-website. En als een andere bron van interesse, zal PUBG worden gebundeld met de Xbox One-console tijdens het kerstseizoen.

Battlegrounds van Playerunknown zijn niet nieuw voor indrukwekkende resultaten. Op Steam, draagt ​​aanzienlijk bij tot de totale speeltijd en het aantal spelers zal exponentieel toenemen met de landing van PUBG op de Chinese markt. De release op Xbox, die plaatsvond via de Game Preview (in wezen een analoog van Early Access), werd ook aangevuld met de release van exclusieve inhoud voor de Microsoft-console.

Xbox - PUBG-bundel

Het aanbod dat een kopie van de Battlegrounds van Playerunknown bevat die bij de aankoop van een Xbox One is inbegrepen, begint op zondag 17 december en duurt tot december 31. In het communiqué bevestigt Xbox dat de bundel alleen beschikbaar zal zijn "in geselecteerde regio's", en beveelt aan uw lokale winkel - fysiek of online - te vragen of u deelneemt aan de overeenkomst.