Na de onthulling van Obsidian als een partner van de nieuwe divisie Private Division di Take-Two, heeft het softwarebedrijf dat aangekondigd zijn volgende project zal geen microtransacties bevatten.

Het bedrijf deed de aankondiging op zijn officieel forum. Het bedrijf wees erop dat verschillende fans het bedrijf hadden gevraagd om microtransacties op te nemen in hun eerste project met de privédivisie, en ze wilden het onderwerp verduidelijken. "Geen microtransacties, van welke aard dan ook, in onze game".

De verklaring biedt geen andere details over het project zelf, behalve dat het zal een rollenspel worden. Spreken met Game Informer, Tim Cain van Obsidian zei: "Als mensen onze eerdere rollenspellen leuk vonden, zullen ze dit leuk vinden in termen van hoe we reactieve werelden creëren en vooral in termen van onze stijl van humor."