tweede Gematsu, Atlus heeft onlangs aanwijzingen achtergelaten die doen denken aan een aanstaande aankondiging over Catherine, het geliefde puzzelspel van de laatste generatie.

Dezelfde Atlus heeft een update vrijgegeven over studio Zero, het tweede Atlus-team, dat te maken zou hebben met een nieuwe game met GDR-elementen: "Project Re-Fantasy". Kort nadat de uitgever zei dat Studio Zero ook een tweede game in ontwikkeling had die samen met de nieuwe DDR zou worden onthuld.

Wat betreft de geruchten: volgens een betrouwbare bron van Japanse spellen (zelfs tijdschriftlekken), Atlus heeft een nieuwe Catherine in ontwikkeling.

Volgens de bron was het nieuwe spel niet gelabeld als "Catherine 2", dus het is niet duidelijk of het een vervolg of een remaster van het origineel zal zijn. De bron heeft ook toegevoegd dat het spel zal geen DLC hebben, nogal nieuwsgierig detail.

Het lijkt erop dat dit gerucht over Catherine eenmaal dit jaar in Japan is ontstaan ​​en dat de aankondiging tegen het einde van de 2017 wordt verwacht. Dit zou een gelukkig einde voor het jaar zijn.