Voor fans van RPG, het merk square Enix Het is al jaren, tussen hoogtepunten en dieptepunten, om de waarheid te vertellen, een echt referentiepunt.

Voor de markt Nintendo la square Enix hij is al stom met de fantastische titels in de serie dapper su 3DS en nu ben ik aan het werk Stap over voor slechts met een spel met een tijdelijke titel Project Octopath Traveler, die we allemaal een tijdje geleden de kans hadden om een ​​demo te spelen.

Op dit moment is de game nog lang niet compleet, maar de square Enix kondigde aan dat ondertussen de opnames van de soundtrack zijn voltooid.

Gezien de vele soundtracks die de geschiedenis ingaan (denk aan veel stukken in de verschillende Final Fantasy), verwacht je altijd een product van het hoogste niveau en we laten je een kleine video achter waarin je de nieuwe symfonieën kunt waarderen die voor Project Octopath Traveler.