Als je een fan bent van Total War: Warhammer 2, er is goed nieuws voor je: volgende maand, op de slagvelden van de strategische videogame, zullen de Tombe Kings komen, met nieuwe legendarische heren, vaardigheden, speurtochten om te voltooien en niet alleen. De DLC heeft nu een officiële startdatum: de 23 januari.

Om precies te zijn, zal Rise of the Tomb Kings een van de delen van de kaart opvullen die tot nu toe ongebruikt zijn gebleven, en is van kracht een campagnepakket die inhoud voor zowel Mortal Empires als de campagne zal introduceren Oog van de Vortex. Wat betreft andere facties van Total War: Warhammer hebben de Tomb Kings een mooie introductietrailer ontvangen:

Eenmaal ontwaakt uit hun slaap, zullen de farao's in kwestie nieuwe Legendarische Heren meebrengen en een reeks "specifieke mechanica" in termen van gameplay. Er zijn ook nieuwe overwinningsdoelen en nieuwe eenheden: skeletmilitairen, schorpioenen en meer. Dat gezegd hebbende, moet worden benadrukt dat de uitbreiding, terwijl de campagne wordt verrijkt, het introduceert geen nieuwe verhalende elementen.

The Rise of the Tomb Kings wordt uitgebracht op 23 januari 2018. Vind meer informatie over de uitbreiding qui.