Dat dacht je al Nintendo gesust voor een lange tijd met de opvolging van Legend of Zelda: Breath of Wild?

Je had het helemaal mis: de producent van de serie Eiji Aonuma heeft bevestigd dat zijn team al aan een nieuwe titel werkt.

Vanzelfsprekend, behalve dat het weet dat het bestaat, heeft niemand er nog andere informatie over en daarom weten we niet of de titel een mobiele spinoff of een compleet consolegame is.

Maar aan de andere kant de modus operandi van Nintendo het is altijd hetzelfde geweest, sinds hetzelfde Legend of Zelda: Breath of Wild het werd ter plekke in de 2011 geplaatst, slechts de lancering van Skyward Sword.

Bedankt aan de jongens van Game Infomer, in een chat met Shigeru Miyamoto op E3 dit jaar weten we dat de teams op het werk zich tot doel hebben gesteld de titels van vrij te geven Legend of Zelda sneller dan in het verleden en dus kun je hopen dat je niet jaren moet wachten op meer 6 voor het nieuwe hoofdstuk van deze fantastische franchise.

Kleine nieuwsgierigheid: volgens de laatste verkoopgegevens lijkt het erop dat er voor elke 2-switch een exemplaar van is Legend of Zelda: Breath of Wild rond (ongeveer 5 miljoen exemplaren verkocht voor 10 miljoenen consoles in omloop), een resultaat dat zeker fantastisch is, voor een game die zonder twijfel het succes verdient.