Psychonauten 2, het vervolg op het platform paranormaal begaafd Double Fine del 2005, is uitgesteld. De publicatie was gepland voor de 2018, nu praten we tenminste voor de 2019.

In de nieuwe video-update, de oprichter van Double Fine Tim Schafer en de projectleider Zak McClendon ze praten over het voltooien van de eerste speelbare build. Na het voltooien van de constructie en het inlijsten van de grootte en het doel van het spel, heeft McClendon de beslissing genomen om het spel uit te stellen tot na de oorspronkelijke release-tijden.

Er is op dit moment geen nieuwe datum opgegeven, het is alleen bekend dat de game volgend jaar niet meer uitkomt. McClendons woorden waren heel duidelijk: "We weten hoe lang het zal duren, maar we willen niets zeggen tot we een vaste datum hebben."

Als je in de tussentijd een beetje van de eerste titel wilt horen, samen met wat griezeligere achtergrond, bekijk dan de volgende video.