Bijna twee jaar zijn verstreken vanaf de lancering van Tom Clancy's The Division en Ubisoft is toegewijd aan het systematisch ondersteunen van het spel met extra inhoud en patches, waarvan de meest recente dateert enkele weken geleden. Echter, tijden kunnen rijp voor zijn een vervolg.

Dit wordt gesuggereerd door David Polfeldt, de managing director van Massive Entertainment, tijdens een interview met IGN. Polfeldt noemde de franchise "geweldig" en gelooft dat het vele andere heeft mogelijke verhalen te bieden. Enorm entertainment zou volgens Polfeldt hen vertellen hij heeft ideeën in gedachten die niet op de divisie was toegepast, en die alleen wachten om te worden geïmplementeerd.

Polfeldt beschouwt de belangrijkste taak van Massive Entertainment om The Division een fantastisch product te maken, en heeft betoogd dat deze verplichting het is nog niet klaar met de lancering. Overigens, naar de titel die in maart 2016 werd uitgebracht, sprak Polfeldt "De divisie 1". Wie heeft oren om te begrijpen ...

De dev besloot met te zeggen dat hij op dit moment niet kan overschrijden, maar dat hij gelooft dat er ruimte is om deze verhalen te vertellen. met een film in ontwikkeling in dezelfde setting, lijkt de komst van een vervolg in de nabije toekomst waarschijnlijk.